inleveren goederen

Gedurende de lockdown kunt u gewoon zoals u gewend bent, uw goederen bij ons inleveren

wijziging ophaalservice per januari 2021

Vanaf januari 2021 neemt Kringloopbedrijf Oss in opdracht van de gemeente Oss en Landerd alleen nog die goederen in, welke wij kunnen hergebruiken. Zijn de goederen niet geschikt voor hergebruik? Dan moet u de goederen ergens anders inleveren of ervoor betalen bij het Duurzaamheidsplein Oss.

Halen wij de goederen bij u thuis op? Dan nemen we uw goederen alleen mee als wij minstens 70% van de aangeboden goederen kunnen hergebruiken. Onze chauffeurs bepalen of de goederen herbruikbaar zijn en daarmee bepalen zij of de goederen worden meegenomen

winkelsluiting i.v.m. corona Oss en Bernheze

Vestiging Oss
Winkel is gesloten tot en met 9 februari
Goederen brengen is mogelijk van maandag t/m vrijdag 08.30 en 16.30 uur en op zaterdag 08.30 en 15.00 uur. Goederen brengen is alleen mogelijk via het Duurzaamheidsplein.

Vestiging Bernheze
Winkel is gesloten tot en met 9 februari
Goederen brengen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 16.30 uur. Zaterdag tijdelijk gesloten en kunt u geen goederen brengen

gewijzigd ophaal- en bezorgingsbeleid

In verband met uw en onze veiligheid komen de chauffeurs niet uw huis binnen om goederen op te halen of een bezorging af te leveren.
Indien u een ophaalafspraak met ons heeft, verzoeken wij u de op te halen goederen een half uur voor de afgesproken tijd, aan de voorzijde van uw huis te plaatsen. Bij regenachtig weer graag de goederen afdekken.