Inzameling

Bruikbare goederen inleveren
Inwoners uit de gemeenten Oss en Landerd kunnen bruikbare goederen uitsluitend inleveren bij onze vestiging aan de Maaskade 28 te Oss.
Inwoners uit de gemeente Bernheze kunnen bruikbare goederen inleveren bij onze vestiging in Heesch aan de Voorste Groes 1A te Heesch.

Inleveren goederen: ma t/m vr 08.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag 08.30 uur tot 15.00 uur.

Niet bruikbare goederen inleveren
Niet bruikbare goederen kunt u inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Voor openingstijden zie:
DUURZAAMHEIDSPLEIN OSS
MILIEUSTRAAT BERNHEZE

Textiel
Textiel kunt u inleveren bij ‘Duurzaamheidsplein’ aan de Maaskade 28 te Oss, of bij onze vestiging in Bernheze aan de Voorste Groes 1A te Heesch of u kunt textiel deponeren in een container bij u in de gemeente.
De textiel uit de containers van Bernheze wordt ingezameld door diverse lokale verenigingen.

Ophaalservice

Goederen laten ophalen
Uitsluitend inwoners uit de kernen van de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd kunnen gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Vanaf januari 2021 nemen wij in opdracht van de gemeente Oss en Landerd alleen nog die goederen in, welke wij kunnen hergebruiken. Dit geldt ook voor de gemeente Bernheze. Zijn de goederen niet geschikt voor hergebruik? Dan moet u de goederen ergens anders inleveren of ervoor betalen bij het Duurzaamheidsplein Oss en voor Bernheze bij milieustraat Heeswijk-Dinther. Halen wij de goederen bij u thuis op? Dan nemen wij uw goederen alleen mee als wij minstens 70% van de aangeboden goederen kunnen hergebruiken. Onze chauffeurs bepalen of de goederen herbruikbaar zijn en daarmee bepalen zij of de goederen worden meegenomen.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0412626111 (ma t/m vr van 09.00 tot 13.00 uur).
Ook kunt u via de website een afspraak inplannen.

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Spelregels voor het ophalen van goederen 

I.v.m. corona zijn er afwijkende voorwaarden.

  • De aangeboden goederen dienen buiten te staan, bij de voordeur of aan de straat. Bij regen graag afdekken.
  • Indien u in een appartement met lift woont, halen wij de spullen op vanuit de centrale hal.
  • Uit huis halen van goederen geschiedt altijd op verantwoordelijkheid van de aanbieder.
    Vermeld bij de opmerkingen of u thuis bent ten tijde van de ophaalafspraak. Indien u niet thuis bent en onze medewerkers twijfelen over de aangeboden goederen, laten wij deze uit voorzorg staan. Wij nemen alleen de goederen mee die door u zijn opgegeven.
  • Bouw- en sloopafval, zoals sanitair, gesloopte keukens, oud ijzer e.d. worden NIET meegenomen, evenals chemisch afval en brandgevaarlijke producten. Dit zijn o.a. gasflessen, kachels en jerrycans met inhoud.

knop