Inzameling

Bruikbare goederen inleveren
Inwoners uit de gemeenten Oss en Landerd kunnen bruikbare goederen uitsluitend inleveren bij onze vestiging aan de Maaskade 28 te Oss.
Inwoners uit de gemeente Bernheze kunnen bruikbare goederen inleveren bij onze vestiging in Heesch aan de Voorste Groes 1A te Heesch.

Inleveren goederen: ma t/m vr 08.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag 08.30 uur tot 15.00 uur.

Niet bruikbare goederen inleveren
Niet bruikbare goederen kunt u inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Voor openingstijden zie:
DUURZAAMHEIDSPLEIN OSS
MILIEUSTRAAT BERNHEZE

Textiel
Textiel kunt u inleveren bij ‘Duurzaamheidsplein’ aan de Maaskade 28 te Oss, of bij onze vestiging in Bernheze aan de Voorste Groes 1A te Heesch of u kunt textiel deponeren in een container bij u in de gemeente.
De textiel uit de containers van Bernheze wordt ingezameld door diverse lokale verenigingen.

Ophaalservice

Het online boeken van een ophaalafspraak is tijdelijk niet mogelijk. Maak telefonisch een ophaalafspraak tussen 09.00-13.00 uur (0412-626111)

Goederen laten ophalen
Uitsluitend inwoners uit de kernen van de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd kunnen gebruik maken van onze ophaalservice. Per 15 september bieden wij u ook de mogelijkheid om tegen betaling de niet verkoopbare goederen te laten afvoeren.

Gemeenten Oss en Landerd
Voor Oss en Landerd geldt dat wij in de verhouding van 70% verkoopbaar en 30% niet verkoopbare goederen meenemen. Is meer dan 30% van de aangeboden goederen niet verkoopbaar, dan kunnen wij deze goederen tegen de geldende stortingskosten voor u afvoeren. Dat bespaart u een extra rit en kosten. Onze chauffeurs bepalen of goederen verkoopbaar zijn.

Gemeente Bernheze
In de gemeente Bernheze nemen wij uitsluitend verkoopbare goederen mee.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak met onze ophaalservice, kunt u bellen met 0412-626111 (ma t/m vr van 09.00 tot 13.00 uur).

Onze regels voor het ophalen van goederen
*Houd i.v.m. corona 1,5 meter afstand tot onze chauffeurs.
*Bouw- en sloopafval vallen niet onder deze regeling.
*De aangeboden goederen mogen binnen, maar dan dicht bij uw voordeur, worden aangeboden. Goederen mogen ook buiten staan. Bij regen graag de spullen afdekken.
*Woont u in een appartement met lift? In dat geval halen wij de spullen vanuit uw huis op. Goederen wel dicht bij de voordeur aanbieden.
*Indien er geen lift in uw appartementencomplex aanwezig is, dienen de goederen vanuit de centrale hal te worden aangeboden.
*Uit huis halen van goederen geschiedt altijd op verantwoordelijkheid van de aanbieder.