Inzameling

Bruikbare goederen inleveren
Inwoners uit de gemeenten Oss en Landerd kunnen bruikbare goederen uitsluitend inleveren bij onze vestiging aan de Maaskade 28 te Oss.
Inwoners uit de gemeente Bernheze kunnen alleen ‘voor ons’ verkoopbare goederen inleveren bij onze vestiging in Heesch.

Inleveren goederen: ma t/m vr 08.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag 08.30 uur tot 15.00 uur.

Niet bruikbare goederen inleveren
Niet bruikbare goederen kunt u inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Voor openingstijden zie:
DUURZAAMHEIDSPLEIN OSS
MILIEUSTRAAT BERNHEZE

Textiel
Textiel kunt u inleveren bij ‘Duurzaamheidsplein’ aan de Maaskade 28 te Oss, of bij onze vestiging in Bernheze aan de Voorste Groes 1A te Heesch of u kunt textiel deponeren in een container bij u in de gemeente.
De textiel uit de containers van Bernheze wordt ingezameld door diverse lokale verenigingen.

Ophaalservice

Goederen laten ophalen
Uitsluitend inwoners uit de kernen van de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd kunnen gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Voor inwoners uit de gemeente Oss en Landerd geldt dat wij zowel bruikbare als onbruikbare goederen ophalen. Voor inwoners uit de gemeente Bernheze geldt dat wij alleen verkoopbare goederen ophalen.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0412626111 (ma t/m vr van 09.00 tot 13.00 uur).
Ook kunt u via de website een afspraak inplannen.

Spelregels voor het ophalen van goederen

  • De aangeboden goederen dienen op de begane grond dicht bij de buitendeur of buiten op een droge plek te staan.
  • Indien u in een appartement met lift woont, halen wij de spullen op vanuit uw woning, mits de goederen in de lift passen.
  • Bied de spullen zo aan dat onze chauffeurs ze makkelijk kunnen dragen. Bundel tapijt in rolletjes van max. 1,50 meter breed en plak deuren van kasten vast. Bundels mogen niet zwaarder zijn dan 25 kg.
  • Uit huis halen van goederen geschiedt altijd op verantwoordelijkheid van de aanbieder.
    Vermeld bij de opmerkingen of u thuis bent ten tijde van de ophaalafspraak. Indien u niet thuis bent en onze medewerkers twijfelen over de aangeboden goederen, laten wij deze uit voorzorg staan. Wij nemen alleen de goederen mee die door u zijn opgegeven.
  • Bied alleen goederen aan die behoren tot de categorie grof huishoudelijk afval, zoals koelkasten, meubilair, kleding, serviesgoed e.d. Huishoudelijke apparaten mogen defect zijn.
  • Bouw- en sloopafval, zoals sanitair, gesloopte keukens, oud ijzer e.d. worden NIET meegenomen, evenals brandgevaarlijke producten. Dit zijn o.a. gasflessen, kachels en jerrycans met inhoud. Een zonnebank met hemel dient te zijn gedemonteerd en de lampen moeten blijven zitten. Losse zonnebanklampen en tl-balken zijn chemisch afval en worden derhalve niet meegenomen. Frituurpannen dienen te zijn geledigd en schoongemaakt.

knop