Inzameling

Bruikbare goederen inleveren
Inwoners uit de gemeenten Oss en Landerd kunnen bruikbare goederen uitsluitend inleveren bij onze vestiging aan de Maaskade 32 te Oss.
Inwoners uit de gemeente Bernheze kunnen verkoopbare goederen inleveren bij onze vestiging in Heesch

Inleveren goederen: ma t/m vr 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag 09.00 uur tot 17.00 uur.

Niet bruikbare goederen inleveren
Niet bruikbare goederen kunt u inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Voor openingstijden zie:
MILIEUSTRAAT OSS
MILIEUSTRAAT BERNHEZE

Textiel
Textiel kunt u inleveren bij ons bedrijf aan de Maaskade 32 te Oss, Voorste Groes 1A te Heesch of u kunt textiel deponeren in een container bij u in de gemeente.
De textiel uit de containers van Bernheze wordt ingezameld door diverse lokale verenigingen.

Ophaalservice

Goederen laten ophalen
Uitsluitend inwoners uit de kernen van de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd kunnen gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Voor inwoners uit de gemeente Oss en Landerd geldt dat wij zowel bruikbare als onbruikbare goederen ophalen. Voor inwoners uit de gemeente Bernheze geldt dat wij alleen verkoopbare goederen ophalen. U kunt op twee manieren een afspraak maken voor de ophaalservice:

  • U belt met 0412-626111 om een afspraak te maken. Onze telefoniste helpt u hierbij.
    Contact op ma t/m vrij van 09:00 tot 15:00
  • U klikt op de knop “Ophaalservice” en vult het verschijnende formulier in.

Zelf uw ophaaldienst reserveren
Om een ophaaldienst te reserveren hebt u de volgende gegevens nodig:
Postcode en huisnummer waar de goederen moeten worden opgehaald en een overzicht van de goederen die u opgehaald wilt hebben.

Spelregels voor het aanbieden van goederen
Bied alleen goederen aan die behoren tot de categorie grof huishoudelijk afval, zoals koelkasten, meubilair, kleding, serviesgoed e.d. Huishoudelijke apparaten mogen defect zijn.
Bouw- en sloopafval, zoals sanitair, gesloopte keukens, oud ijzer e.d. worden NIET mee genomen.
De aangeboden goederen dienen op de begane grond en droog te staan. Indien u in een appartement met lift woont, halen wij de spullen op vanuit uw woning, mits de goederen in de lift passen.
Bied de spullen zo aan dat onze chauffeurs ze makkelijk kunnen dragen, bundel tapijt in rolletjes van max. 1,50 meter breed en plak deuren van kasten even vast. Bundels mogen niet zwaarder zijn dan 25 kg.

Plaats de goederen dicht bij de deur. Onze chauffeurs hoeven de spullen dan niet door het hele huis te versjouwen. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op beschadigingen aan uw huis of interieur. Uit huis halen van goederen geschiedt altijd op verantwoordelijkheid van de aanbieder.
Vermeld bij de opmerkingen even of u thuis bent ten tijde van de ophaalafspraak. Indien u niet thuis bent en onze medewerkers twijfelen over de aangeboden goederen, laten wij deze uit voorzorg staan. Wij nemen alleen de goederen mee die door u zijn opgegeven.

Speciale aandacht vragen wij voor de volgende artikelen:
Brandgevaarlijke producten nemen wij niet mee. Dit zijn o.a. gasflessen, kachels en jerrycans met inhoud
Een zonnebank met hemel dient te zijn gedemonteerd en de lampen moeten blijven zitten. Losse zonnebanklampen en tl-balken zijn chemisch afval en worden derhalve niet meegenomen. Frietpannen dienen te zijn geledigd en te zijn schoongemaakt.

knop